Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 5)

Їжа

Салат “Мімоза” – рецепт приготування

Листковий салат «Мімоза» – це прекрасний варіант для святкового столу. Дане блюдо має декілька інтерпретацій, однак класичним варіантом прийнято вважати рецепт салату з консервованою рибою, маслом і сиром. Вам знадобиться – 250 г сардин у маслі; – 2 великі картоплини; – 1 головка ріпчастої цибулі; – 20 г вершкового масла; …

Read More »

Салат з куркою і пекінською капустою – 3 кращих рецепта

Салат з куркою і пекінською капустою – це живильна, але в той же час низькокалорійна страва, що володіє ніжним і м’яким смаком. Салати, виготовлені із застосуванням цих інгредієнтів, ідеально підійдуть як для повсякденного, так і для святкового меню. Салат «Цезар» з відварною куркою і пекінською капустою Необхідні інгредієнти: 500 г …

Read More »

Готуємо закусочний торт

Новорічні свята – привід здивувати близьких новим смачним салатом. Цікаве поєднання продуктів допоможе вам стати кулінарним гуру, а зерна граната подарують вашому салату незвичайний вигляд. Вам знадобиться – 400 грам філе свинини, – 2 картоплини середнього розміру – 1 буряк, – 150 грам моркви по-корейськи, – 1 гранат (бажано “іранський” …

Read More »

Як приготувати салат “Цезар” з куркою

Один з найпопулярніших салатів «Цезар» виходить дуже повітряним, легким, корисним і низькокалорійним. Ідеальною складовою салату стане нежирна куряча грудка, а оригінальний і неповторний смак додасть соус, який можна приготувати самому, наприклад, з анчоусами, грибами, соєвим соусом, а також придбати в магазині. Головний секрет вдалого салату «Цезар» полягає в правильному виборі …

Read More »

Як засолити форель будинку

Форель, що відноситься до сімейства лососевих, є чудовою рибою для запікання, обсмажування у фритюрі, приготування юшки. По-справжньому смачною виходить форель, засолена в домашніх умовах. З такої риби надалі виходять прекрасні закуски і бутерброди. Заморожену форель залиште відтанути природним шляхом. Ні в якому разі не варто для цього використовувати мікрохвильову піч. …

Read More »

Як приготувати сирний суп в мультиварці

Сирний суп, приготовлений в мультиварці, виходить дуже апетитним, ароматним і калорійним. Для цієї страви потрібно не так багато інгредієнтів, які обов’язково знайдуться в холодильнику кожної господині. Спробувавши цей дивовижний суп-пюре, ви зрозумієте, чому він такий популярний у таких гурманів, як французи. Найбільшу популярність ситний сирний суп-пюре заслужив у італійської, французької, …

Read More »

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах

Скумбрія – це дуже смачна і неймовірно корисна риба. З неї можна приготувати безліч різноманітних страв, проте більшості за смаком маринована і малосольна скумбрія. Замаринувати її в домашніх умовах під силу кожній господині, адже процес дуже простий і не займає багато часу. Вам знадобиться – один кілограм скумбрії; – п’ять-сім …

Read More »

Салат “Тіффані”: ніжне і вишукане блюдо для святкового столу

Якщо вам набридли традиційний олів’є і оселедець під шубою, то відмінним варіантом для святкового столу може стати салат «Тіффані». Відмінною особливістю цієї страви є його неймовірно ніжний, м’який і ненав’язливий смак. Класичний салат «Тіффані» Необхідні інгредієнти: 600 г курячого філе; 5 яєць; 200 г сиру (гауда або голландська); 500 г …

Read More »

Салат з печінки тріски і авокадо

Легкий і простий салат. Цим варіантом приготування цілком можна замінити олів’є або «шубу». А святковий настрій створить гарний посуд під салатом. Вам знадобиться авокадо – 1 шт.; ікра червона – 2 ч. л.; печінка тріски – 1 банка; сир твердих сортів – 50 г; маринований огірок – 1 шт.; яйце …

Read More »

Салат «оселедець під шубою з букетом троянд»

З року в рік готують до святкового столу салати «олів’є», «оселедець під шубою», «мімоза». Відмовитися від них, значить змінити традиціям. Відмовлятися не варто, можна просто придумати іншу подачу або додати новий інгредієнт. Вам знадобиться оселедець солона – 1 шт.; картопля – 2 шт.; морква – 1 шт.; яйце куряче – …

Read More »