Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 5)

Їжа

Готуємо м’ясний холодець

Причин приготувати холодець в зимовий період багато. Це ситна страва, корисне, нарешті, традиційно святкове. Приготувати холодець можна практично з будь-яких м’ясних продуктів. Вам знадобиться – вода питна – 6 л; – свиняча голяшка – 1,5 кг; – голяшка теляча з м’якоттю – 1,5 кг; – морква – 3 шт.; – …

Read More »

Салат “Мімоза” – рецепт приготування

Листковий салат «Мімоза» – це прекрасний варіант для святкового столу. Дане блюдо має декілька інтерпретацій, однак класичним варіантом прийнято вважати рецепт салату з консервованою рибою, маслом і сиром. Вам знадобиться – 250 г сардин у маслі; – 2 великі картоплини; – 1 головка ріпчастої цибулі; – 20 г вершкового масла; …

Read More »

Готуємо закусочний торт

Новорічні свята – привід здивувати близьких новим смачним салатом. Цікаве поєднання продуктів допоможе вам стати кулінарним гуру, а зерна граната подарують вашому салату незвичайний вигляд. Вам знадобиться – 400 грам філе свинини, – 2 картоплини середнього розміру – 1 буряк, – 150 грам моркви по-корейськи, – 1 гранат (бажано “іранський” …

Read More »

Як приготувати салат “Цезар” з куркою

Один з найпопулярніших салатів «Цезар» виходить дуже повітряним, легким, корисним і низькокалорійним. Ідеальною складовою салату стане нежирна куряча грудка, а оригінальний і неповторний смак додасть соус, який можна приготувати самому, наприклад, з анчоусами, грибами, соєвим соусом, а також придбати в магазині. Головний секрет вдалого салату «Цезар» полягає в правильному виборі …

Read More »

Як засолити форель будинку

Форель, що відноситься до сімейства лососевих, є чудовою рибою для запікання, обсмажування у фритюрі, приготування юшки. По-справжньому смачною виходить форель, засолена в домашніх умовах. З такої риби надалі виходять прекрасні закуски і бутерброди. Заморожену форель залиште відтанути природним шляхом. Ні в якому разі не варто для цього використовувати мікрохвильову піч. …

Read More »

Як приготувати сирний суп в мультиварці

Сирний суп, приготовлений в мультиварці, виходить дуже апетитним, ароматним і калорійним. Для цієї страви потрібно не так багато інгредієнтів, які обов’язково знайдуться в холодильнику кожної господині. Спробувавши цей дивовижний суп-пюре, ви зрозумієте, чому він такий популярний у таких гурманів, як французи. Найбільшу популярність ситний сирний суп-пюре заслужив у італійської, французької, …

Read More »

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах

Скумбрія – це дуже смачна і неймовірно корисна риба. З неї можна приготувати безліч різноманітних страв, проте більшості за смаком маринована і малосольна скумбрія. Замаринувати її в домашніх умовах під силу кожній господині, адже процес дуже простий і не займає багато часу. Вам знадобиться – один кілограм скумбрії; – п’ять-сім …

Read More »

Салат “Тіффані”: ніжне і вишукане блюдо для святкового столу

Якщо вам набридли традиційний олів’є і оселедець під шубою, то відмінним варіантом для святкового столу може стати салат «Тіффані». Відмінною особливістю цієї страви є його неймовірно ніжний, м’який і ненав’язливий смак. Класичний салат «Тіффані» Необхідні інгредієнти: 600 г курячого філе; 5 яєць; 200 г сиру (гауда або голландська); 500 г …

Read More »

Як зварити холодець, не вдаривши обличчям у бруд

Для деяких людей приготування домашнього холодцю виливається в цілу проблему, оскільки часто отримане блюдо не виправдовує покладених на нього сподівань: виходить несмачним або взагалі не застигає як треба. Зварити холодець, який відповідає вимогам вишуканих гурманів, нескладно. Головне – підійти до цього з усією відповідальністю. З чого почати? Як би це …

Read More »

Салат з печінки тріски і авокадо

Легкий і простий салат. Цим варіантом приготування цілком можна замінити олів’є або «шубу». А святковий настрій створить гарний посуд під салатом. Вам знадобиться авокадо – 1 шт.; ікра червона – 2 ч. л.; печінка тріски – 1 банка; сир твердих сортів – 50 г; маринований огірок – 1 шт.; яйце …

Read More »