Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 4)

Їжа

Як запекти скумбрію в духовці

Скумбрія вважається корисною і дуже поживною рибою, яку добре включати в раціон здорового харчування. Як правило, скумбрію вживають в солоному або копченому вигляді, проте дуже смачною виходить скумбрія, запечена в духовці. Скумбрія, запечена в духовці цілком Для приготування краще брати як свіжу, так і свіжоморожену рибу. Вам знадобиться: – скумбрія …

Read More »

термін зберігання і Термін придатності – існує різниця

Важко знайти продукт харчування або товар непродовольчого призначення, який зберігався вічно і при цьому був придатний до вживання. На упаковці або тарі продукції виробники обов’язково вказують строк придатності, але іноді, купуючи продукт, можна зустріти напис «термін зберігання», і не кожен споживач знає, у чому відмінність цих понять. Що таке термін …

Read More »

Десерт тірамісу – класичний

За певними даними, тірамісу створили в 17 столітті. Сталося це в маленькому італійському місті Сієна. Звучну назву тістечка означає «взбодри мене», і це не даремно. Кава і цукор, які поєднуються в тірамісу, піднімають рівень адреналіну в крові. Вам знадобиться – вершки жирні – 375 г; – цукор – 3 ст. …

Read More »

Як приготувати товстолобика в духовці

Товстолобик, якого китайці прозвали «водяна коза», вважається дієтичною і легкозасвоюваній рибою, яка чудово допомагає при захворюваннях серця, шлунка, хронічному гастриті і кислотності. З товстолобика можна приготувати велику кількість всіляких страв, наприклад, посмажити, маринувати, зробити холодець або запекти в духовці. Саме запечений товстолобик володіє ніжним смаком і приємним ароматом. Товстолобик, запечений …

Read More »

Сувлакі зі свинини з соусом цацики

М’ясне блюдо сувлакі родом з Греції. Воно дуже схоже на звичний шашлик. Відмінність нарізки м’яса і використовуваному розчині. Вам знадобиться – свинина нежирна – 0,5 кг; – лимон – 1 шт.; – перець чорний, червоний, базилік, орегано – по ? ч. л.; – олія оливкова – 2 ст. л.; сіль …

Read More »

Як правильно вибирати м’ясні напівфабрикати

М’ясні напівфабрикати дуже часто купують багато хто з нас, але про те, як їх правильно вибирати, знають не всі. Не всі господині можуть собі дозволити витратити на приготування смачного обіду або вечері пару годин свого часу біля плити. Причина банальна – робота, робота і ще раз робота. Це і служить …

Read More »

Салат “Мімоза” – рецепт приготування

Листковий салат «Мімоза» – це прекрасний варіант для святкового столу. Дане блюдо має декілька інтерпретацій, однак класичним варіантом прийнято вважати рецепт салату з консервованою рибою, маслом і сиром. Вам знадобиться – 250 г сардин у маслі; – 2 великі картоплини; – 1 головка ріпчастої цибулі; – 20 г вершкового масла; …

Read More »

Салат з куркою і пекінською капустою – 3 кращих рецепта

Салат з куркою і пекінською капустою – це живильна, але в той же час низькокалорійна страва, що володіє ніжним і м’яким смаком. Салати, виготовлені із застосуванням цих інгредієнтів, ідеально підійдуть як для повсякденного, так і для святкового меню. Салат «Цезар» з відварною куркою і пекінською капустою Необхідні інгредієнти: 500 г …

Read More »

Як залишатися у формі і не переїдати під час свят

Новорічні свята завжди супроводжуються веселощами і тривалим важким для організму застіллям. Як правило, такі посиденьки призводять і до набору зайвих кілограмів і до збоїв у роботі організму. Проте убезпечити себе від переїдання цілком можливо, достатньо всього лише дотримуватися простих правил. Інструкція 1 Ну який же Новий рік без іскристого шампанського?! …

Read More »

Салат з крабовими паличками – 3 кращих рецепта

Крабові палички – це популярний інгредієнт, який використовується в приготуванні різних салатів. Салат з крабовими паличками володіє ніжним і м’яким смаком, тому є відмінним варіантом для закуски на святковому столі. Класичний салат з крабовими паличками Необхідні інгредієнти: 250 г заморожених крабових паличок; 5 яєць; 250 г консервованої кукурудзи; 100 г …

Read More »