Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 31)

Їжа

Існує шкоду від зеленого чаю

Прийнято вважати, що зелений чай – це справжній еліксир здоров’я. Про те, наскільки він корисний, можна прочитати у величезній кількості статей, однак практично ніде не згадуються відомості про те, чи є протипоказання для його вживання. Може китайський чай завдати шкоди організму людини? Незважаючи на те, що ніхто не намагається заперечити …

Read More »

Чим відрізняються один від одного сорти китайського чаю?

Сьогодні вже багато хто знає про те, що сорти чаю не обмежуються звичними чорними та зеленими різновидами. Існують також білі, жовті, навіть бірюзові сорту. Чим відрізняються чаї різного кольору», адже відтінок настою у них приблизно однаковий? Відмінності між сортами дуже прості. Чорний чай, який багато хто з нас п’ють на …

Read More »

Сенс китайської чайної церемонії Кун Фу Ча

Саме з Китаю в західні країни прийшло мистецтво чайної церемонії. Яке значення Кун Фу Ча, справжньої китайської чайної церемонії, яка досі для багатьох залишається чимось таємничим і незбагненним? Мабуть, ні в одній країні світу не приділяли стільки уваги церемонії вживання чаю, як у Китаї, який навчив весь світ пити чай …

Read More »

Секрети правильної заварки чаю пуер

Пуер — унікальний сорт китайського чаю, який на протязі багатьох десятків років був незнайомий європейським жителям. Для того щоб повною мірою оцінити багатство смакової гами, яку дарують нам різні види пуеру, а також відзначити його унікальний тонізуючий ефект, потрібно навчитися правильно заварювати цей чай. Сьогодні пуер вже не є такою …

Read More »

Исинский чайник – найкраще доповнення до китайських чаїв

Більшість людей навіть не здогадується про те, що смак улюбленого китайського чаю може стати значно багатша, різноманітніша і незвичніше, якщо заварити його в правильній посуді. Не дарма китайське чайне мистецтво розвивалося століттями і удосконалювалося не тільки у створенні нових сортів і методик заварювання, але і в створенні унікальної посуду для …

Read More »

Минулорічний і свіжий чай: у чому відмінності

Цінителі завжди говорять, що найбільш видатними смаковими якостями і вмістом цінних і корисних речовин відрізняється свіжий чай. Свіжість в даному випадку означає, що листя були зібрані і оброблені в тому ж році, в якому надійшли у продаж. Більшість людей п’є недорогий торішній чай, який зберігався протягом цілого сезону після збору …

Read More »

Що можна їсти перед сном без шкоди для здоров’я і фігури?

Прихильники здорового харчування, дієтологи, спортсмени і просто люди, що стежать за своїм здоров’ям, знають – їжа перед сном може стати як другом, так і ворогом. Правильно підібраний вечірній прийом їжі поліпшить якість сну і нормалізує обмінні процеси, а шкідлива їжа на ніч призведе до надмірної ваги і проблем зі здоров’ям. …

Read More »

Як приготувати варення з яблук

Напевно, багато хто з дитинства пам’ятають смак яблучного джему. Між тим, таке повидло легко приготувати самостійно, не володіючи при цьому видатними кулінарними здібностями. Робити численні заготовки на зиму зовсім не обов’язково, адже яблука продаються цілий рік. Вам знадобиться – 1 кг стиглих яблук; – 750 г цукру; – 12 склянки …

Read More »

Як приготувати печиво “Торчетти”

Спробуйте спекти це класичне італійське печиво з кумедною назвою! Воно чимось нагадує наші сушіння, тільки більш хрустке і солодке! Вам знадобиться Борошно – 250 г; Розпушувач – 1 ч. л.; Щіпка солі; Тепле молоко – 2 ст. л.; Цукор – 100 г; Ванільний цукор – 2 ст. л.; Розм’якшене вершкове …

Read More »

Як пов’язані смак чаю і сезон збору?

Мало хто знає про те, що смак і аромат хорошого китайського чаю пов’язаний не тільки зі специфікою сорти, але і з часом року, коли проводився збір врожаю. В китайських провінціях, де споконвіку вирощують чайні культури, всі знають, що від сезону збору безпосередньо залежить не тільки аромат чаю, але і його …

Read More »