Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 3)

Їжа

Як не зірватися з дієти і зберегти фігуру в свята

Святковий стіл за традицією рясніє різними стравами та напоями. Бачачи різноманітність страв і страв, людина не може стримати себе, починає пробувати все по чуть-чуть, а в результаті отримує переїдання і зайві кілограми. А якщо при цьому людина сидів на дієті, то результатом може стати й розчарування від власну нестриманість. Що …

Read More »

Домашній лікер «Бейліз»

Господині, які люблять дивувати гостей приготованими в домашніх умовах алкогольними коктейлями, можуть приготувати аналог відомого лікер «Бейліз». Легкий напій з ніжним вершковим смаком без сумніву сподобається всім. Щоб приготувати домашній вершковий лікер на 4 персони, вам знадобиться 200 г горілки, 2 чайні ложки розчинної кави, банку згущеного молока. Також підготуйте …

Read More »

Пироги на Різдво

У Різдво, світле та радісне свято, на стіл прийнято ставити пиріжки, пироги, кулеб’яки. Традиція готувати на Різдво випічку зародилася в Європі і припала до душі росіянам. Як тісто, так і начинки для пирогів можуть бути самими різними. Пироги на кефірі Що може бути смачніше пишних здобних пирогів? Тісто для них …

Read More »

Ягоди годжі – дарують здоров’я

Ягоди годжі – це плоди дерези звичайної або варварської. Росте вона у багатьох країнах. На російському півдні росте як бур’ян, а в садах можна культивувати її навіть у середній смузі Росії. Ягоди годжі коралового кольору, мають приємний солодкувато-пряний смак. При правильній сушці вони еластичні, всередині м’якоті знаходяться дрібні насіння. Кущі …

Read More »

Коктейлі від похмілля

Похмілля, починається ранок після розгульного дня може бути дуже важким і вимагає негайного прийняття заходів. У любителів узливань зазвичай є власні рецепти для відновлення самопочуття. Але мати в запасі кілька хороших способів для лікування похмілля ніколи не буде зайвим. Багато воліють лікувати похмілля засобом короткочасного дії, тобто невеликою дозою алкоголю. …

Read More »

Як приготувати холодець з свинячих ніжок

Зараз холодець подається до столу як традиційне святкове блюдо, але якщо звернутися до історії, то не завжди ця їжа на Русі вважалася гідною урочистостей. У багатих будинках після бенкетів збиралися рештки їжі, заливалися бульйоном, варилися і прибиралися на холод. Така другосортна їжа віддавалася прислузі. Новий смак і витонченість страви надали …

Read More »

М’ясо з ананасами – рецепт для святкового столу

М’ясні страви – це невід’ємна частина будь-якого святкового столу. Існує безліч різних способів приготування ніжного і соковитого м’яса з вишуканим смаком і неповторним ароматом. До одного з таких способів можна віднести рецепт м’ясного блюда з ананасами. М’ясо з ананасами, запечене в духовці Необхідні інгредієнти: 500 г м’яса (курка, свинина, яловичина); …

Read More »

Рецепти тарталеток з начинкою

Батьківщина тарталеток – Франція. Якщо перекласти з французької назва цієї страви, то дослівно воно означає «невеликий відкритий пиріг». Маленькі корзиночки з прісного тіста міцно влаштувалися на наших святкових столах. У них подають салати, різноманітні паштети, а також фрукти і солодкі креми. Як приготувати тарталетки Готувати тарталетки можна як окремо від …

Read More »

Як приготувати рум’яну курку в духовці цілком

Рум’яна курка, запечена в духовці – це смачне і нескладне в приготуванні блюдо. М’ясо виходить неймовірно ніжним, соковитим і ароматним. Дане блюдо відмінно підійде як для святкового столу, так і для повсякденних обідів. Вам знадобиться – 1 куряча тушка; – 4 зубчики часнику; – 1 ч. ложка сушеної петрушки; – …

Read More »

Рецепти салатів олів’є

Оригінальний рецепт салату олів’є, придуманий французом Люсьєном Олів’є, шеф-кухарем московського ресторану «Ермітаж» ще в XIX столітті, дуже відрізнявся від сучасного. Він містив велику кількість інгредієнтів: від телятини, філе рябчика, ракових шийок, білих грибів до селери, маслин, оливок, вишні і маринованого аґрусу. Після того, як шеф-кухар іншого ресторану пригостив своїх відвідувачів …

Read More »