Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 2)

Їжа

Бараняча грудинка, тушкована з картоплею

Новий рік – рік Синьої Вівці. Так чому б не поставити на стіл що-небудь відповідне? Наприклад, страву з баранини. Вам знадобиться – 1 кг баранячої грудинки; – 1,5 кг картоплі; – 2 головки цибулі; – 1-2 ст. л. борошна; – 2 лаврових листа; – 6 горошин запашного перцю; – 1/2 …

Read More »

Як правильно очистити гранат

Зерна граната не тільки смачні, але й дуже корисні, адже цей фрукт містить в собі багатий комплекс вітамінів і мінералів. Але, перш ніж дістатися до терпких рубінових зерен, треба очистити гранат – а це часто викликає труднощі. Шкірка у нього тверда, а зерна в процесі чищення лопаються, забризкуючи все довкола …

Read More »

Погані і хороші сторони найпопулярніших дієт

Безліч людей різного віку і статусу після рясних святкових застіль прагнуть підібрати для себе дієту, намагаючись як можна швидше досягти успіху. На жаль, сучасні дієти мають як позитивні, так і негативні сторони. Давайте розглянемо їх докладніше… Дієта П’єра Дюкана Мабуть, це сама популярна дієта на сьогоднішній день. Узагальнено її принципи …

Read More »

Напій або торт

«Негр в піні» – це дуже смачний торт з недорогих інгредієнтів. Але є ще і алкогольний коктейль з такою ж назвою – підбадьорливий, надовго заряджає енергією. І те, і інше готуються просто і не вимагають суворого дотримання пропорцій. «Негр в піні» (коктейль) Інгредієнти напою – 50 мл горілки, 200 мл …

Read More »

Як запекти річкового окуня в духовці

Запечений річковий окунь має особливий аромат, соковитий смак і виходить піджареною. В м’ясі цієї риби міститься мала кількість жирів, але є корисний і легкозасвоюваний білок. Правила оброблення окуня При обробленні риби слід пам’ятати деякі правила обережності. Акуратно видаліть плавники, спинний плавець висмикніть, потім відріжте голову, зробіть поздовжній розріз і приберіть …

Read More »

Священна цампа або просто толокно

Проросле зерно – це відомий природний стимулятор. Його властивостями здавна користувалися багато народів при приготуванні їжі. Одним з найдавніших продуктів, основою якого є перемелене пророщене зерно, і є цампа, талкан, талган або по-російськи толокно. Все більша кількість стародавніх рецептів страв з злаків визнаються дієтологами найбільш корисними для людського організму. І …

Read More »

Різдвяний пудинг: рецепт

Пудинг – це класичне англійське ласощі, що готується виключно на різдво. Дане блюдо неймовірно популярне в США, Великобританії, Канаді та Австралії. Його головні складові – яйця, хлібні крихти, сухофрукти і різні ароматні спеції. Вам знадобиться – 250 грамів чорної смородини; – 250 г світлого родзинок; – 250 грамів темного родзинок; …

Read More »

Куряче карпаччо з авокадо, оливками і часником

Досить просте, але при тому вишукане блюдо. Його приємно запропонувати до святкового новорічного столу або сніданку. Приголомшливий смак курячого карпаччо з авокадо, оливками і часником запам’ятається надовго. Вам знадобиться – авокадо – 1 шт.; – карпаччо куряче – 100 г; – оливки (маслини без кісточок – 0,5 банки; – часник …

Read More »

Як запекти морського окуня в духовці

Окунь — це рибка дуже смачна, соковита і корисна. Цю рибу краще запікати, а не смажити на сковороді. При приготуванні необхідно враховувати сорт окуня, так як морський і річковий окуні готуються абсолютно по-різному. Сибасы, або морські окуні, багато в чому відрізняються від своїх річкових побратимів розмірами тіла і жирністю м’яса. …

Read More »

Особливості тайської кухні

Багато люблять Таїланд не тільки за тепле море і сонце круглий рік, але і за національні страви. Оригінальні, корисні і неймовірно смачні. Найсвіжіші креветки, мідії, морські гребінці, лобстери, різноманіття екзотичних фруктів і приправ, овочі, рис і прозора рисова локшина — ось основні продукти тайської кухні. Зверніть увагу, що більшість страв …

Read More »