Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа (page 10)

Їжа

Корисні властивості печінки, рецепти печінкового паштету

Паштет з печінки – це ніжне і вишукане ласощі, здатне прикрасити будь-який стіл. Печінковий паштет – не тільки смачне, але і корисне блюдо, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. У печінці міститься багато корисних мінеральних речовин (кальцій, мідь, залізо, цинк), фолієва кислота, амінокислоти і вітаміни (С, В, В12, А, В6). …

Read More »

Як спекти арахісове печиво з родзинками

Дуже смачне і поживне печиво, ніж-то нагадує шоколадний батончик “Пікнік”, що відмінно підходить для перекусу або сніданку. Додавання коричневого цукру зробить його ще корисніше! Вам знадобиться Печиво: – 135 г вершкового масла; – 110 г коричневого цукру; – 275 г пшеничного борошна; – 1 великий жовток. Топпінг: – 3 яйця; …

Read More »

Міні-млинці з вівсянки за 10 хвилин

Млинці – це смачне, але не саме корисне блюдо для нашого організму, і для фігури зокрема. Щоб зменшити калорійність рецепту, пропоную замість пшеничного борошна використовувати вівсяну. Вам знадобиться Вівсяне борошно 5 ст. л. Яйце 1 шт. Молоко 2-3 ст. л. Кориця Мед Масло рослинне Інструкція 1 Вівсяну муку зробити дуже …

Read More »

Як спекти шоколадно-апельсиновий пиріг “Зебра”

Цей рецепт – імпровізація на класичний кекс “Зебра” з тією різницею, що в тісто ми будемо додавати апельсиновий сік! Любителям поєднання цитрусів з шоколадом піч обов’язково! Вам знадобиться Тісто: Яйця – 4 шт.; Рослинне масло – 85 м; Сік апельсиновий – 150 г; Цедра одного апельсина; Цукор – 180 г; …

Read More »

Смачний поживний сніданок

На сніданок можна приготувати звичайну яєчню, а можна за те ж час засмажити рум’яні, хрусткі сирник з шоколадною начинкою. Вам знадобиться 1 яйце 500 грам сиру трохи вівсянки для присипки борошно, якщо буде потрібно шоколад темний соняшникова олія сковорода Інструкція 1 Цей рецепт дуже простий. Для приготування цієї страви піде …

Read More »

Як приготувати журавлину в цукрі

Журавлина в цукрі – вишукане й корисне ласощі, яке легко можна приготувати в домашніх умовах. Крім того, це відмінний спосіб консервації зібраного врожаю. Журавлина встигає восени, збирати її починають у середині вересня, однак повної стиглості вона досягає до листопада – з настанням морозів. Саме такі ягоди – великі, соковиті, стиглі …

Read More »

Як приготувати картопляно-цибулевий суп (пармантьер)

Саме з супу пармантьер починається книга Джулії Чайлд «Мистецтво французької кулінарії». Він самий простий, універсальний і може стати основою для маси смачних супів: цибуля надає йому особливий пікантний аромат, а картопля забезпечує ситність. Господиня може додати в цей суп все, що вважатиме за потрібне. Таким методом експерименту можна придумати своє …

Read More »

Як приготувати вершковий суп з грибами

Основою для цього рецепта послужив грибний крем-суп від Джулії Чайлд, але в ході моєї імпровізації він зазнав значних змін, ставши більш ситним, хоча і менш кремоподібним. Вам знадобиться 2 літра курячого бульйону 1 середня цибулина 3 ст. ложки вершкового масла 3 ст. ложки борошна 150 г грибів (в моєму випадку …

Read More »

Як приготувати цвітну капусту смачно на сковороді

В даний час існує чимало способів приготувати цвітну капусту смачно на сковороді. Найбільш прості і смачні з рецептів – з яйцем, з грибами і овочами. Ця страва є дуже корисним і ситним, його можна готувати і подавати до столу круглий рік. Як приготувати цвітну капусту на сковороді з яйцем Для …

Read More »

Вареники з гарбуза

Вареники з гарбузового тіста з начинкою з курки з зеленню, приготовані на пару з пікантним соусом… А головне – без шкоди для фігури і дуже смачно. Вам знадобиться Гарбуз 300 г Борошно Куряче філе 1-2 шт. Зелень 1 пучок Цибуля 1 шт. Часник Пароварка Інструкція 1 В пароварці або в …

Read More »