Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа / Салат з копченою куркою – 3 кращих рецепта

Салат з копченою куркою – 3 кращих рецепта

Салат з копченої курки – це прекрасний варіант для святкового столу. Головний інгредієнт цієї страви не тільки відмінно пробуджує апетит, але і вдало поєднується з іншими продуктами.

Салат з копченої курки і квасолі

Необхідні інгредієнти:

  • 500 г копченої курячої грудки;
  • 1 банку консервованої квасолі;
  • 2 свіжих огірка;
  • 100 мл рослинного масла;
  • 50 мл вершків;
  • 1 ч. ложка гірчичного пасти;
  • 1 ч. ложка оцту;
  • сіль за смаком.

Приготування:

Копчену грудку і свіжі огірки нарізаємо соломкою або невеликими кубиками. Зливаємо воду з консервованої квасолі і додаємо її в салатницю до нарізання копченого м’яса і огірках. В окремому посуді готуємо заправку для салату з 1 ч. ложки оцту, 1 ч. ложки гірчичного пасти, 50 мл вершків і дрібки солі. Заправляємо салат приготовленим соусом і прибираємо його настоюватися в холодильник на 1 годину.

Салат з копченою куркою і маринованими огірками

Необхідні інгредієнти:

  • 500 г копченої курки;
  • 200 р маринованих огірків;
  • 2 шт. вареної картоплі
  • 1 відварна морква;
  • 100 г майонез для заправки.

Приготування:

Філе копченої курки і мариновані огірки нарізаємо дрібними кубиками. Відварну картоплю і моркву очищаємо від верхньої шкірки і натираємо на тертці з великою насадкою. Заправляємо салат майонезом або соусом, приготовленим з 1 ч. ложки гірчичного пасти, 3 ст. ложок рослинного масла, після чого ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

Салат з копченої курки і ананаса

Необхідні інгредієнти:

  • 1 копчена грудка;
  • 0,5 банки консервованої кукурудзи;
  • 200 р свіжих ананасів;
  • 150 г твердого сиру;
  • 1 болгарський перець;
  • 100 г майонез для заправки.

Приготування:

Копчену курячу грудку і сир нарізаємо кубиками середнього розміру. Ананас очищаємо від шкірки і нарізаємо його кубиками такого ж розміру. Видаляємо з болгарського перцю плодоніжку з насінням, після чого нарізаємо його акуратною соломкою. Всі продукти з’єднуємо в глибокій салатниці, додаємо половину банки консервованої кукурудзи, попередньо зливши з неї зайву рідину, заправляємо блюдо майонезом (бажано домашнього приготування) і ретельно перемішуємо його.

Відео по темі