Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Напої (page 3)

Напої

Як приготувати грушеве лікерне вино в домашніх умовах

Ранні сорти груші в середній смузі Росії зазвичай рясно плодоносять, при цьому плоди дозрівають одночасно, швидко стають м’якими і можуть загнити. Щоб урожай не пропав, його необхідно якнайшвидше обробити. Наприклад, приготувати грушеве лікерне вино в домашніх умовах. Це солодкий алкогольний напій красивого золотистого кольору і з ніжним ароматом, який хороший …

Read More »

Як приготувати ароматизоване яблучне вино

Досвідчені винороби створюють безліч фірмових рецептів ароматизованих домашніх вин. Воістину унікальною сировиною для виробництва таких напоїв є яблука – вони не мають надмірно насичений смак, їх сік вдячно приймає різноманітні добавки для смаку і запаху. Приготувати ароматизоване яблучне вино для справжнього гурмана – справжнє задоволення. Простір для експериментів надається найширший. …

Read More »

Користь соєвого молока

Якщо у вас алергія на молочні продукти (коров’яче молоко) і, можливо, непереносимість лактози, то соєве молоко може стати здоровою альтернативою традиційним молочним продуктам. Цей напій багатий поживними речовинами, які не присутні в звичайному молоці, і не містить лактозу. Соєве молоко містить вітамін B12 і рибофлавін. Отримання достатньої кількості вітаміну B12 …

Read More »

Як правильно збирати і заготовляти іван-чай

Про користь іван-чаю сказано досить багато, шанобливо відгукується про його цілющі властивості і Федір Конюхов (відомий мандрівник-одиночка). У свої морські мандрівки він бере з собою копорскій чай для підтримки сил, адже тонізуючі властивості іван-чаю відомі ще з давніх часів. Смакові властивості, а також аромат копорского чаю безпосередньо залежать від техніки …

Read More »

Протипоказання до прийому іван-чаю

Корисні і лікувальні властивості іван-чаю чудово вивчені і описані. Однак існують і протипоказання іван-чаю, про яких мало хто замислюється чи обізнані. Перед вживанням іван-чаю необхідна консультація лікаря, як, втім, і у разі прийому будь-якого лікарського препарату. Інструкція 1 Протипоказання іван-чаю існують при зниженому кров’яному тиску (гіпотонії). Людина, вживаючи іван-чай, може …

Read More »

Корисні і лікувальні властивості іван-чаю

Іван-чай – це прекрасний напій з тонким ароматом, підтримує організм у тонусі і зміцнює його. Він багатий вітамінами (вміст вітаміну С у багато разів перевищує вміст його в лимоні), органічні кислоти, пектин, дубильні речовини, набором мікроелементів. Особливістю цієї рослини є те, що на переробку йдуть всі його частини: квіти, насіння, …

Read More »

Як робиться сік: секрети виробництва

Фруктові соки в пакетах – популярний і корисний продукт, особливо в наших кліматичних умовах, коли купувати свіжі фрукти і овочі можливо далеко не круглий рік. Однак навколо цього продукту накопичилося величезна кількість міфів і навіть «страшилок», більшість з яких зовсім не відповідають реальності. Щоб не плодити плітки і чутки, давайте …

Read More »

Чому важливо пити воду?

Дуже часто можна почути рекомендацію, що необхідно пити не звичайну кип’ячену воду, що це важливо для організму. А як вода впливає на наше тіло? І яке значення вона має для здоров’я людини? Справді, дуже важливо розуміти, скільки води ми вживаємо в добу. Причому потрібно вважати не всю рідину, а лише …

Read More »

Як приготувати кави глясе

Глясе – один з найбільш смачних способів приготування кави. До того ж він вважається самим літнім варіантом. Глясе чудово бадьорить, як і будь кави, та свіжою прохолодою морозива, і дає насолодитися ніжним смаком і ароматом стародавнього напою. Кави є древнім напоєм. Його історія сягає корінням у перші цивілізації Близького Сходу. …

Read More »

Як зробити домашній квас з чорного хліба

Хлібний квас краще готувати самостійно. Він корисніший, ніж принесений з магазину, а при правильному дотриманні рецептури і набагато смачніше. Ось непоганий рецепт квасу без використання дріжджів. Для того щоб приготувати домашній квас без дріжджів, потрібно зробити спочатку закваску. Для неї підготуйте склянку води, кип’яченою, вона повинна бути ледь теплою; маленьку …

Read More »