Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Напої (page 2)

Напої

З чим правильно пити стаут

Стаут – один із старовинних темних сортів пива, що відбувся від англійського портера. Він відрізняється трохи тягучою консистенцією, коричневим або чорним кольором і насиченим паленим смаком. Щоб повністю насолодитися цим пивом, важливо підібрати до нього правильну закуску. Темне і щільне пиво стаут знавці не дарма завжди радять пити на десерт. …

Read More »

Jacobs Monarch запрошує друзів на свято!

Ви любите каву, ароматний і сближающий? Тоді вам обов’язково потрібно відвідати свято, яке приготував Jacobs Monarch в честь свого Дня народження. Свято відбудеться 12 вересня в Цпків ім. Горького з 12.00 до 23.00. На святкуванні дня народження Jacobs Monarch вас чекають незвичайна селфи-зона, дитячий майданчик, окремі території настільних і активних …

Read More »

Як приготувати гарбузовий латте

Гарбузовий латте дуже популярний в Нью-Йорку, а приготувати його не так вже й складно! Цей незвичайний напій зігріє вас холодної восени. Вам знадобиться 1 склянку молока (не менше 3,2 % жирності), 1/2 склянки приготованого еспрессо, 2 столових ложки гарбузового пюре (можна взяти готове консервоване або приготувати самостійно), 2 чайних ложки …

Read More »

З чим подавати шампанські вина

Шампанські вина – благородні напої, які надають будь-якого свята або вечері особливу атмосферу. При цьому потрібно правильно поєднувати ігристе вино з продуктами та стравами, щоб його смак розкрився. Червоне ігристе вино чудово поєднується з сирами. Щоб оформити сирну тарілку, використовуйте брі, молодий камамбер, козячий, едам, гауда, чеддар, горгонзола. Пам’ятайте, що …

Read More »

Шампанські і ігристі вина: вчимо різницю раз і назавжди

Приблизно до 15 століття шампанськими вважалися всі вина: білі, червоні, сірі. Свою назву вони дістали на честь провінції Шампань. Протягом століть ченці намагалися поліпшити якості, змішуючи сорти винограду. Найголовніший новатор – будинок П’єр Періньон. Смак ігристих вин поліпшувався, з’являлися його різновиди. Зараз на прилавках магазинів напої представлені в широкому асортименті. …

Read More »

Як правильно пити пиво лагер

Лагером іменують пиво, приготоване за допомогою низового бродіння і яке дозріває під час зберігання при низькій температурі. Воно відрізняється невеликою фортецею, легким смаком і золотистим або світло-бурштиновим кольором. Цей сорт пива ідеальний як для втамування спраги, так і для посилення смаку деяких страв. Сорт пива лагер є сьогодні одним з …

Read More »

Як правильно вибрати шампанське

Шампанське – справді унікальний напій, символ свята і розкішного способу життя. У Росії звикли вживати цей термін у відношенні багатьох газованих вин. Насправді ж справжнім шампанським є лише вироблене у французькій провінції Шампань. І справа тут не тільки в бренд, але і в технології. Шампанське шампанському ворожнечу Справжнє шампанське з’явилося …

Read More »

чи Можна пити безалкогольне пиво

Існують різні думки, чи можна розпивати безалкогольне пиво за кермом, на вулиці, а також вживати його вагітним жінкам або під час хвороби. Адже в ньому все одно міститься невелика кількість спирту. Безалкогольне пиво є слабоалкогольним напоєм, оскільки в ньому все одно міститься етиловий спирт близько 0,5% об’єму. Хоча воно і …

Read More »

Як зробити настоянку з вишні

Настоянки на горілці в народі, мабуть, не менш популярні, ніж магазинне вино. Люди роблять домашні настойки з різних ягід і фруктів, але особливо популярним сировиною для таких напоїв є вишня. Ця ягода, на відміну від черешні, має невеликі розміри, так і солодкої її не назвеш. Зате вишнева настоянка на горілці …

Read More »

Як приготувати вино з чорноплідної горобини на яблучному соці

Чорноплідна горобина (аронія) – смачна і терпка ягода, що дуже цінно для домашнього виноробства. Однак ароматним чорно-пурпурним плодам не вистачає соковитості і кислоти для того, щоб отримати з них досить міцний напій. Можна приготувати вино з чорноплідної горобини на яблучному соці, тоді аронія додасть смаку кінцевого продукту силу і глибину, …

Read More »