Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Їжа / 3 продукту, які підвищують ризик розвитку депресії

3 продукту, які підвищують ризик розвитку депресії

Сучасний ритм життя іноді зобов’язує нас перекусити в невеликому кафе або навіть бістро. У той же час за останні 10 років люди стали в сім разів частіше відчувати депресію. Вчені провели дослідження і виявили продукти, які можуть викликати розвиток депресії.

1. Випічка у вигляді бубликів, рогаликів, булочок, а також макаронні вироби і рис підвищують ризик розвитку депресії у жінок у віці від 50 років.

2. Безалкогольні газовані напої. Дуже часто ми купуємо Кока-Колу, Пепсі, Фанту. Такі напої негативно впливають на імунітет і сприяють розвитку депресії.

3. Фастфуд. Люди, які регулярно харчуються в закладах швидкого харчування, на 51% більше схильні до розвитку депресії на відміну від тих, кого не ваблять хитрі виверти маркетологів таких компаній, як Макдональдс, KFC і інших подібних закладів.

Звичайно, не все так погано. Якщо ви зрідка дозволяєте собі випити газованої води і закусити хот-догом чи чизбургером (наприклад, один раз на місяць), то і депресія вам не загрожує. Однак якщо ви не можете жити без картоплі фрі або бігмака, літрами поглинаєте газовані напої, то вам варто серйозно задуматися про своє здоров’я і перегляд харчування.

Наш організм безпосередньо залежить від харчування. Отримувати енергію можна тільки від якісних та правильних продуктів, але ніяк не від фастфуду, який напханий трансжирами, канцерогенами і іншими шкідливими добавками. При регулярному споживанні, крім депресії, може з’явитися купа інших проблем: зайва вага, серцево-судинна недостатність, млявість, порушення роботи внутрішніх органів і т. д.